Lämna sidan!

Fyra onanitips som kan få dig att spraka!

231

Hissa

Trött på att bara använda fingrarna när du onanerar? Eller har du alltid varit nyfiken på onani men inte fått till det? Behöver du nya impulser och konkreta tips?

Under januari kommer vi att strössla sidan med lustfyllda tips och trix. Först ut: fyra grymma onanitips! Lämna gärna egna tips i kommentarsfältet längst ner. Osäker på exakt vart klitoris sitter? Kolla här.

Läs också: Tre tips på saker som är sköna att onanera med och Tre grymma ställen att onanera på!

Kramen

Många tycker att det är skönt att gnida kroppen mot olika saker, när de ligger i sängen.

Ett sätt är att rulla ihop täcket till en lång korv. Krama korven eller lägg dig på mage över den. Rör på höfterna, jucka, gnid, vagga och skaka tills det känns skönt.

Du kan också pröva att rulla ihop tex. en handduk, kudde eller filt och röra dig mot den. Eller kanske bygga en hel hög av kuddar och täcken?

Blir det för mjukt kan du lägga något hårt i högen, till exempel en hårborste, bok, eller varför inte en vibrerande eltandborste? En del funktionsnedsatta tjejer behöver hårdare stimulering för att det ska kännas skönt och då är det här en bra grej.

Genom att göra ”kramen” kan du komma åt både klitoris, brösten och den känsliga huden på nedre delen av magen och insidan av låren. Bingo!

Ryttaren


Vik en kudde på mitten och sätt dig över den med knäna på varsin sida. ”Rid” sedan på kudden genom att röra höfterna upp och ner, fram och tillbaka.

Ryttaren är superbra eftersom den gör att du spänner låren. Och eftersom en massa sköna nervtrådar går ner i just låren kan det bli extra skönt att onanera såhär.

Just ryttaren kan också vara en hit för dig som inte kommer åt klitoris ollon, tex. om du har blivit könsstympad.

Pröva också att rida på andra saker; armstöd, bollar och saccosäckar till exempel.

Tryckaren


En del gillar mjuk och försiktig beröring när de onanerar. Men för många behövs ett ordentligt hårt tryck för att det ska bli skönt.

Tryckaren går ut på att du står upp och trycker fittan mot någonting hårt. Vad som helst som är i rätt höjd funkar, men det är viktigt att det inte finns några vassa kanter som du kan göra dig illa på.

Handfatet är en bra grej att testa tryckaren på. Tryck klitoris mot kanten. Nu är det bara att trycka, massera och gnida tills det känns skönt. Andra bra möbler är byråer och bord. Bordsben kan också vara sköna att gnida sig mot. Eller varför inte skaftet på en sopborste? Kanske tvättmaskinen när den är igång…

Många gillar att köra tryckaren även när de är med en partner. Be din partner att låna ut sitt lår eller knä och tryck dig mot det.

Lårpressaren


Ett bra sätt att komma åt klitoris är att pressa ihop benen. På så sätt kommer du åt både den känsliga delen på insidan av låren och hela klitoris - ända från ollonet längst upp via blygdläpparna till änden av de fantastiska klitorisbenen.

Sätt dig på en stol och lägg benen i kors. Spänn låren mot varandra i en stund och slappna av igen. Pröva att spänna låren snabbare och mer rytmiskt. Variera hastigheten tills det känns skönt.

Genom att gunga med ena foten eller lägga något mellan låren förändrar du känslan och effekten. Det går också att ligga på rygg och lyfta benen över sig medan man gungar fram och tillbaka. Pröva dig fram!

Läs mer om

Kommentarer

Mycket bra tips!!
Mitt tips kan vara att bresa så mycket på benen som bara går och sedan "dra ut" blygläpparna och samtidigt smeka din klitoris med pekfingret. Sedan så kan man spänna sig och slappna av, spänna och slappna av i fittan (medans man smeker klitoris) På så sätt känns det nästan som om man har en kuk inom sig som åker in och ut. Det är mycket tändande och när man känner att man är nära så kan man börja spänna och slappna av i snabbare takt och tillslut exploderar man.

Ett till alternativ är att smeka anus lite lätt också, på så sätt känner man en känsla att man är "full" alltså fullstoppad (inte alkoliserad haha) man behöver inte trycka in någonting utan bara att man är där och trycker lite lätt.

Kram Sara :)<3

sara den 05/01 2011

jag brukar onanera och jag är tolv år , jag tar fingarna ovanpå trosorna och dra mina händer snabbt fram och till baka vääldigt snbt ååååååh!!!

Gäst den 23/04 2011

heej :D

Mitt tips är att man kan rulla i hop tecket som tjejjoruen sa sen kan man sätta kudden på sen tar du 2 papper-bullar och stoppar i fittan ochsetter dej påkudden och leger dej neer på magen och gnide Osv...

Gäst den 30/05 2011

Jag är 13 år och. Mitt tips!jag brukar sätta mig på huk med benen isär så mycket det går så att kliotris och slidöppningen rör i den tjocka kranen som kommer på till först då man vrider på kranen.Då får jag oftast orgasm.

Har någon tips hur man får tag på kondomer utan att någon märker?

Julia den 15/06 2011

Gå in på ungdomsmottagningen eller på gyn. Kanske oxå på vårdcentralen :)

Gäst den 04/07 2011

Jag har ett bra tips, jag brukar ta en gurka och använda som dildo och samtidigt använda en analplugg

Frida L den 29/08 2011

Jag blir upphetsad bara jag läser kommentarer och texter om onani.

mitt tips är att ligga på rygg, gnida två fingrar mot fittan först sakta sen snabbare och snabbare.
Brukar också sätta mig på en kudde med något hårt under, sedan gnida som om man har sex. så himla skönt !

SOFIE den 04/09 2011

Jag vill få tag på sexleksaker men är bara 11 år så kommer inte i på sånna affärer. Någon som har något tips?

Gäst den 27/10 2011

Hej! Jag fick en vibrerande massage klump och jag hade nästan aldrig använt den förrens jag kom på att man kan trycka den mot kliotris. Ååh det är så himla skönt för man kommer nästan på en gång. Så mitt tips är att köpa en sådan vibrator ;)

Gäst den 23/11 2011

Jag är 16 och älskar att onanera. Jag gör det väldigt ofta. Mest så brukar jag ligga i sängen och pilla på klitoris med pekfingret samtidigt som min andra hand pullar mig i slidan. Jag kommer varje gång. Ibland använder jag även duschen, men kommer inte med den. Jag brukar använda den som "uppvärmning" inför onaniet i sängen ;) Det är riktigt skönt när man är ensam hemma för då kan man stöna hur högt man vill!

Gäst den 26/11 2011

Jag älskar att onanera och gör det väldigt ofta, har nån nått tips hur man kan onanera utan fingrar, utan att köpa nått, med andra saker vill säga, och att inte behöva trä en kondom på ? Tacksam för svar :)

Gäst den 26/11 2011

Hej! Jag är 14 år och brukar onanera varje dag nu för tiden. Jag brukar för det mesta bara gnugga fingrarna eller ett gosedjur lite överallt vid könsorganet. Ibland tar jag mitt pekfinger och försiktigt rullar över klitoris, extremt skönt. Tyvärr brukar jag känna mig konstig efteråt... typ som att jag är äcklig eller att jag gjort något fel. Något tips på hur man blir av med den känslan? För det skulle vara så mycket skönare att bli av med känslan och verkligen kunna njuta!

Gäst den 16/12 2011

Jag är 13 år och väldigt facinerad över själva ämnet sex, med andra ord vill jag knulla.
Onani verkar funka, och det är en ren vana att min handglider ner till trosorna.
Jag undrar som många andra var man kan få tag på kondomer och sexleksaker utan att ens mamma, pappa osv. märker något. Kondomerna är till för att trä över något och sedan göra in i fittan för att inte bli smutsig osv.
Snälla, vill verkligen ha svar på dessa frågor
Några ideer på hur en 12åring som jag kan få orgasm ?

Gäst 13 den 21/12 2011

Jag är 13 år och onanerar var och varannan dag..
Mina två bästa tips är att man har datorn på magen.. om man har en laptop och liksom trycker med fingrarna fram och tillbaka snabbare och snabbare på klitoris.
Mitt andra tips är i duschen, om man tar en schampoflaska t.ex. och sätter den lite under så att man har något man måste pressa så det inte ramlar ner på golvet.. och så tar jag duschen och trycker munstycket mot klitoris och liksom drar fram och tillbaka och går ner med knä så man nästan tar i golvet.

K den 26/12 2011

Jag är 13 år.
Jag fick en massage grej i födelsedags present och kom på att den kan man använda som vibrator. Det är extremt skönt! Det gäller bara att hitta rätt punkt. Sen tog batterierna slut och då prövade jag mig fram med handen.
Jag tycker det är skönast att ha trosor på sig och använda 1 eller 2 fingrar och liksom vicka på fingrarna mot de stället man tycker är skön på pullan.

Gäst den 01/01 2012

Jag har testat mycket olika sätt att onanera på och funderar på att använda en "dildo" och då använder jag mig av en gurka eller morot.
Men jag har inte fått mens än. Är de farligt att trycka upp något i slidan när man inte fått mens?

VILL VERKLIGEN VETA!!

Gäst den 01/01 2012

Jag har onanerat sen jag var 13, och nu är jag 15. Innan kände jag mg också äcklig efter att jag hade fått orgasm, men man kan ju tänka att man är inte den enda som gör det. Nästan alla tonåringar gör det och man är absolut inte äcklig. Innan gned jag mig mot kuddar och sånt, men nu ligger jag mest och smeker min klistoris med två fingrar, runt runt tills det går.

Gäst den 02/01 2012

Hej!

Om du har en fundering som du vill ha svar på kan du titta in på sidan Frågor och Svar:

http://www.tjejjouren.se/publicerade-svar-41

Där kan du söka fram svar på allt möjligt!

Om du vill kan du också ställa din egen fråga där. Då blir den besvarad av jourtjejer från någon av landets tjejjourer.

Mvh Amanda, webbredaktör på Tjejjouren.se

Webbredaktören den 02/01 2012

Jag är 19 år och har en sambo men jag onanerar ganska ofta endå, även fast vi har sex ganska ofta. Jag köpte en vibrator på internet som ser ut som en liten sminkborste i realistisk skala. Den är jätteskön och min kille hajjar ingenting även fast den ligger i badrumsskåpet. Annars använder jag fingrarna eller "rider" på badkarskanten. =)

Gäst den 07/01 2012

Jag brukat ta en filt, handduk eller liknande och. Så rullar jag ihop filten lägger den mot fittan och rullar runt på golvet. Funkar jätte bra! Prova!

Gäst den 09/02 2012

hej jag har ganska många tips på hur jag får en orgasm när man är i duschen så rulla av munstycket rikta strålen på det ställe du tycker är skönast stoppa in munstycket men om du är känslig så kan du ta och trä på en ballong som kan fungera som kondom typ eller så kan man ta en morot istället vilket som man tycker är skönast har också en vibrator grej som jag fick men jag behöver ha nåt in i slidan annars får jag ingen orgasm ifall du anstränger dig på att hitta en dildo liknande sak så hittar du nog en massa säkra sköna saker Prova gära ; D

yay den 16/02 2012

Ja e 13 år och fick också en massagevibrator som man typ ska ha på ryggen egentligen, men ja hade den på klitoris och ja tror att jag fick min första orgasm men ja vet inte. Vet liksom inte hur det ska kännas. Hur känns det för er? Tacksam för svar:)

Gäst den 18/02 2012

Hej! jag vill också ha svar på hur man kan få en orgasm, jag stoppar in pennor men det står här att det inte är bra..
försöker med fingrarna men ingenting händer!!
Vill veta maaaaaaaaaaaaassor med onanitps!

Gäst den 23/02 2012

Jag är en tjej på 12 år, snart 13!
Ungefär någon månad sedan så fick jag aldrig till det, jag hade testat i typ 2 år, men ingenting var skönt! I alla fall, en dag så skulle ingen komma hem på länge, så jag bestämde mig att lägga mig ner, ha fingrarna i trosorna och pilla runt tills jag hittar något, även om det skulle ta en timme!
Så jag lade mig ner, och typ "letade". Alla säger att de hittar kliotris, och det kanske var det jag gjorde, men jag gnuggade/pullade snippan lite, och märkte att det var rätt skönt. Jag gjorde den i ungefär 30 sekunder, sedan lite snabbare, och snabbare och hårdare. Till slut så var min hand i full i gång och det var så skönt att det kändes som om jag skulle explodera!
Jag kunde helt enkelt inte sluta! Efter ett tag så var det så högt tempo, så skönt så att det inte gick och min pulls var JÄTTEHÖG! Plötsligt så fick typ hela min kropp spratt, och efter det så låg jag där i ungefär 30 sekunder innan jag gick upp och tvättade händerna.
Nuförtiden så onanerar jag varje gång jag är ensam hemma, men om jag är så kåt så att jag inte vet vad jag ska göra, och någon/några är hemma så går jag in i badrummet och gör det.

Några tips:
Slicka på dina fingrar innan! (om du ska använda händerna)
och som jag sa, om du aldrig fått till det så bara lägg dig ner när ingen är hemma, och gnugga lite längre ner på snippan typ, eller bara försök hitta något skönt, sedan gör du det hårdare och snabbare tills ja :D
LYCKA TILL!

anonym den 27/02 2012

Jag är snart 14år och jag älskar att onanera. Jag gör det oftast med fingrarna. Men jag har inte fått mens än :o Kan det vara farligt?

Gäst den 01/03 2012

heej!
jag är en tjej på snart 13 sommrar och jag ÄLSKAR att onanera. (började när jag va 9 år)
jag använder mest händerna och fingrar, ibland använder jag dusch-munstycket också.de kan hända att ja juckar mot en kudde eller nått annat mjukt ibland.

mitt tips är att testa dig fram och använda händerna i början,sen gå över till andra saker.du kan läsa några kärleksnoveller på nätet innan (de brukar jag göra).

vad kan man använda som sexleksaker? jag vill testa lite nya saker som har funkat för andra ;D

puss o kram :* <33

Gäst den 02/03 2012

Jag trodde att bara jag gjorde sånt här?
Men jag brukar tänka på äckliga saker så jag blir kåt och sen sticker jag ner fingrarna ner i trosorna och rör runt i klitoris. Är faktist sugen på att ha sex, eller sticka ner något i snippan, men är rädd att det ska göra ont när jag är oskuld. Vill gärna ha en vibrator ... Vi får se hur det går att fixa en sån. Har hittat en sida där man kan köpa sexleksaker, men om jag köper därifrån så kommer mamma att se det ...

Gäst den 07/03 2012

Hej! Jag är 13år.
Jag började onanera på riktigt i 11-årsåldern, och när jag nyss hade fått reda på hur man gjorde och hur en orgasm kändes onanerade jag varje kväll. Sedan minskade det till 1-2 gånger i veckan, och i vissa perioder inget alls.
När jag har mens vill jag inte heller onanera med händerna för det känns så snuskigt.
Jag tänkte dela med mig av några onanitips!

Onanitips 1 (funkar även när du har mens): Skruva av munstycket på duschen och spola vatten så att det blir ett lagom tryck. Spruta sedan mot klitoris området.
Gör man det här under vattnet får man en annan känsla än över vattnet, jag brukar variera lite med båda när jag har tråkigt i duschen, till exempel när balsamet värkar!

Onanitips 2: Det här gör jag inte när jag har mens, men dem dagarna jag är fri brukar jag typ som i cirklar smeka klitoris. Om jag vill bli mer upphetsad brukar jag läsa någon sexnovell eller så.

Det var mina tips, hejdå, trevlig stund med er själva ;)

Anonym den 22/03 2012

Jag är 12åt ocj nybörjare på det här, jag brukar oftast dra fingrarna mot förhand och klämma lite i brösten. Jag prövade "kramen" och tyckte den var jätte skön.

nybörjaren den 27/03 2012

Tja!

Jag brukar onanera rätt ofta, några gånger per dag typ. Jag har en fråga: får datorn virus om man går in på porrsidor?

Jag har även ett tips för er som vill onanera. Ta en kudde och håll den mellan benen med en hand bakifrån och en frammifrån. Sedan så "rider" du på den. Du kan böja benen/nästan hoppa lite och så gör du samtidigt så att kudden åker lite upp och ner, med hjälp av händerna. Det tycker jag är skönt.

Bruden den 31/03 2012

Visst nu är jag kille men ändå. Jag ska fylla 15 i sommar och jag onanerar varje dag. Jag skulle ge vad som helst för att ha sex på riktigt för jag är kåt hela tiden.
Antingen om jag sa till en tjej att jag vill ha sex, då blir jag ju antagligen jävligt dissad.
Eller kan man på något sätt hitta en okänd kk. Eller någon som är sugen på att "byta bilder" Jag vet att det är sjuka tankar men jag har blivit trött på att använda händerna så ofta. Tack för att ni läser det här. Hälsningar från mig (måste bara säga att era kommentarer är så jävla heta att jag kommit till dem flera gånger ) om man har sex med någon som är under 15 och man själv är under femton då är det väl inget brott?

kk den 08/04 2012

Hej!

Om du har en fundering som du vill ha svar på kan du titta in på sidan Frågor och Svar:

http://www.tjejjouren.se/publicerade-svar-41

Där kan du söka fram svar på allt möjligt!

Om du vill kan du också ställa din egen fråga där. Då blir den besvarad av jourtjejer från någon av landets tjejjourer.

Mvh Amanda, webbredaktör på Tjejjouren.se

Webbredaktören den 10/04 2012

Hej, jag heter Sandra och är 16 år. Mitt problem är att jag tror att jag har en s.k. "slappfitta". Började onanera när jag var tretton och har länge använt stora gurkor som redskap. Nu har jag sett att de flesta pojkar har små snoppar. Vad ska jag göra?

Sandra K den 13/04 2012

Heej!
Jag är en tjej på 10 år,och har precis börjar smeka och gnida lite. Jag tycker det är lite jobbigt för jag blir ofta väldigt (!) upphetsad,bara jag läser kommentarerna så! Ibland,eller rätt ofta så tänker jag på hur det skulle varit att vara ihop med en tjej...jag blir lite extra upphetsad när jag ser äldre tonåringar gå förbi...ibland tänker jag att jag är konstig,men ett yips är att inte tänka så,alla är ju olika! Men jag undrar ändå om det är för tidigt att känna sig upphetsad? Alltså jag känner ett pirt i hela kroppen,det känns varmt och skönt där nere i fittan! Ett tips är att gå in på toaletten när man är hemma med föräldrarna,för inne på toaletten brukar jag vika en handduk tull en korv,som jag sedan trycker och gnider hårt mot fittan. :) puss & kram , mig.

Anonym den 15/04 2012

Hej, jag är sexton år. Jag har aldrig onanerat så mycket och aldrig heller fått orgasm. efteråt känns det ofta ömt och dunkar,några tips på vad jag gör fel? Tack, har fått många tips härifrån!

Gäst den 28/04 2012

Hej jag är en tjej på 11 år jag älskar att onanera det är så skönt men jag vill ha SEX
jag vet att jag inte är byxmyndig men jag är så kåt är det nån som har nåt tips........

Puss & kram

mysis den 29/04 2012

Alltså duschstrålen är bäst. Rikta den mot fittan, sär på blygläpparna med fingrarna och njut! :) Är 14 och gillar även att gnida mig mot soffan / handduk som är ihoprullad. Så skönt!

Jag den 01/05 2012

...misstänker starkt att många inlägg är skrivna av killar

/S

Gäst den 04/05 2012

Heej! jag e 11 [ska fylla 12.

Jag har provat de'där med '' duschen''. Okej, lite skönt vare kanske men hur gör man när alla killar i klassen är idioter, och blir kåta på ett helt annat sett än tjejer. Ge tips hur jag ska göra utan att mamma och pappa osv märker! Mina sex-behov.
[en annan tjej]
Hej jag är 11 med och ska fylla 12.
Jag är bi och jag vet inte vad jag ska göra! Jag har tänkt hur det skulle vara att vara ihop med en tjej men inte så mycke mer.
Kan någon ge mig tips om man blir kåt , men gillar både tjejer & killar. Plus jag har också testat det med duschen!

Gäst den 07/05 2012

Hej hej! Jag är 14 år och har onanerat i kanske, sisådär, 2 år.. Det har varit i perioder dock men det hör inte hit. Jag har under dessa åren bara smekt min klitoris och området runt om och jag känner mig väldigt bekväm i det! Men nu har jag precis fått mens och jag skulle vilja testa att "stoppa in" ett finger i själva slidöppningen. Men jag är lite för feg och jag är rädd för att det ska göra ont. Är det någon annan som har varit "rädd" för detta? Hur blir man av med rädslan?
Ett tips för er som har svårt att "komma" eller har svårt för att bli upphetsade är att kolla på porr eller fantisera! Det funkar för mig! :)
Kram!

Jag den 15/05 2012

Aa e det farligt för att onanera om man inte har fått sitt mens??

Gäst den 04/06 2012

klitorispill

Gäst den 05/06 2012

jag är typ 15 och det skönaaste jag vet är att ta ett täcke eller kulle eller båda, en vika ihopdom på ett sätt att jag kan rida det och lägger det på en fotöljs armstöd, där då kan man gnida sig mycket skönare när man är högre. sen så tittar jag lite på porr och börjar gnida i takten som i filmen. När jag är påväg att komma så trycker jag mig så mycket jag kan mot rygg och armstödet och snänner mig med lår musklerna . så jävla skönt. Men om´du vill börja att komma igång så läs lite sex historier(google bara). Mne tjejer, glömm bara inte att radera historiken efter dig på datorn, annars kan alla som använder datorn titta på vad du har gjort ;)

Gäst den 22/06 2012

Hej jag e 12 (tjej)och onanerar varje dag. Jag använder bara fingrarna och oftast innanför trosan. Jag använder ibland duschen men jag blir inte lika upphettsad av det. Jag har inte fått mens än. Jag har onanerat i ungefär 2 år. Är det farligt om man har smutsiga händer när man onanerar? Tippsen hjälper verkligen.
Jag brukar ligga på mage och gnida pekfingret mot fittan. Jag brukar titta på porr men jag blir inte upphettsad av det heller. Kan någon snälla komma med att sånt tips :-/
Är jätte kåt hela tiden vet inte vad jag ska göra. Jag vill ha sex men är rädd för smärtan. När jag onanerar fantiserar jag att en kille smeker mig över hela kroppen brösten, fittan, insidan av låren osv.
//vettskrämd snart tonåring

Gäst den 24/06 2012

Var kan man köpa en såndär masarsgrej?

Lillan den 03/07 2012

gud vad jag blir glad när jag ser att jag inte är den ända. Jag är en tjej på 12 snart 13 år och är sååå kåt hela tiden. När jag onanerar tröttnar jag snabbt och måste snabbt hitta andra sätt. Jag skulle gärna vilja få tips på hur man köper sex-leksaker utan att föräldrarna får reda på ett.
Tacksam för svar :)

Gäst den 03/07 2012

Heej!!

Jag är 13 snart 14.
Jag onanerar varje dag typ.
Använder oftast fingrarna.
Men jag brukar också typ se på porr.
Men spelar sims me och gör så dem hånglar. Blir så kåt me. Men sen så brukar jag me gnida mig mot något av mina gosedjur. Det är så skönt. Sen undrar jag hur man köper sex-leksaker utan att föräldrarna får reda på ett.

Jonna den 11/07 2012

Halloj, jag är en tjej på 12 år som onanerar väldigt ofta. De flesta skriver det här med att gnida fittan mot ett armstöd eller att rulla ihop en handduk, men det funkar väl si sådär för mig. Så att om det heller inte funkar så bra för er så kan ni testa detta!

Detta lärde jag mig när jag gick igenom hela lägenheten medans mamma sov eftersom jag var trött på att använda fingarna hela tiden och för att jag hade stor brist på saker i mina skrivbordslådor. ;) Jaja, efter att jag hade gått igenom hela kylen, gick jag till badrummet. Jag kollade i skåpen och allting med tanke på att jag var fruktansvärt kåt. Jag skulle precis ge upp, när jag snabbt kollade på badrumshyllan och såg min el-tandborste! Snacka om glädje!

Så tipset är att ( om ni har ) använda en el-tandborste utan huvud och sedan gnida toppen mot klitoris. Men behåll trosorna på, annars gör det lite ont beroende på vilken tandborste man har. Man får orgasm på 1 minut eller mindre, det finns inget skönare! Jag använder detta onani-knep nästan varje gång jag onanerar!

Ett extra tips: Exprementera! Ni kan hålla den still eller kanske röra på den lite, vad vet jag! :)

Sry att det blev så långt, kram mig :)

Du vet, jag;) den 02/08 2012

Hej mitt namn är Sara och jag är 15 år gammal. Jag onanerar nästan varje dag, ja har gjort det i duschen och det tycker jag väldigt mycket om, brukar komma var gång. Jag brukar även pulla min fitta med mina fingrar, trycka in två fingrar och den andra handen smeker jag klittan. Men nu dem senaste veckan så har jag använt min dildo som min kompis köpte åt mig, det är väldigt skönt att trycka in den i fittan. ÄLSKAR att få orgasm.. PUSS

Sara Ericsson den 18/08 2012

Är det därför alla tjejer alltid sitter med benen i kors i skolan? (Lårpressaren)

Gäst den 19/08 2012

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.