Lämna sidan!

Tre grymma ställen att onanera på!

233

Hissa

Börjar det bli tjatigt att krama kudden under täcket?

Här kommer några tips på ställen som kan vara spännande att onanera på!

Känslan av att kanske bli påkommen kan vara hur eggande som helst. Och det smarta är att tjejer kan smyga ner handen i trosan och snabbt dra upp den igen om någon skulle dyka upp.

Så länge ingen ser vad du håller på med och störs av det är alla tänkbara ställen helt okej att onanera på.

Lämna gärna dina egna tips i kommentarsfältet längst ner!

Badrummet


Det här är många tjejers stora onanifavorit. Här kan du gnugga dig mot handfatet, rida på en hög av handdukar, smörja in dig i babyolja och gränsla badkarskanten. Bakom den låsta toalettdörren kan vad som helst hända!

För de flesta händer det i duschen eller badkaret. Det är bara att ta tag i munstycket, vrida på vattnet och låta det forsa mot klitoris. Känslan varierar beroende på hur hård strålen är, temperaturen på vattnet och om du håller munstycket nära eller långt bort.

Ett annat tips är att fylla badkaret och lägga sig under ytan med munstycket i full fräs. Under vattnet skapar strålen en mjukare, masserande känsla.

Gå hemifrån

För många unga tjejer börjar dett pirra i trosan i alla möjliga knepiga situationer. I bland kan det vara svårt att inte köra lårpressaren under skolbänken eller fingra lite inne på kompisens toalett. Varför inte ta till vara på pirret och gå ett steg längre?

Många tjejer tycker att det är upphetsande att ta med sig ett plagg in i provrummet men onanera i stället för att prova det. När nervositeten och pulsen ökar kan klitoris bli ännu mer svullen och känslig. Det är helt enkelt ett hett tips att onanera på andra ställen än i hemmet.

Kanske hemma hos din dejt, medan han eller hon är i duschen? På skoltoan? Eller kanske i en koja, ett gömställe som ingen ser?

Det går till och mer att ta med sig kåtheten och gå...

...Utomhus


Det spelar heller ingen roll om det är vinter eller sommar eftersom tjejer inte behöver knöla av sig några kläder för att komma åt de sköna delarna.

Gå till din favoritstrand eller hitta en folktom plats i skogen och gå loss bland grenar och kottar. Eller varför inte under vattnet på badplatsen (när det är badväder såklart)?

Eller kanske högst upp i ett träd? Balkongen är en annan populär onaniplats.

Allt är okej! Förrutom att dra ner brallan och onanera framför folk på stan eller börja pilla bredvid någon som inte är med på det. Det klassas som ofredande av polisen - och tur är väl det.

Läs också: Fyra onanitips som kan få dig att spraka och Tre tips på saker som är sköna att onanera med!

Läs mer om

Kommentarer

älskar de här tipsen <3

Gäst den 03/06 2012

fann asså vad bra tips, gjorde alla dem på nästan en timme! En gubbe stirrade på mig när jag var i busken :)

Gäst den 27/11 2012

Ta eltandborsten, ta bort själva tandborstskafftet, ha på dig ett par tighta shorts, rikta eltandborsten mot kloritset och sätt på den, garanterar orgasm, superskönt

Gäst den 27/11 2012

Jag juckade mot en sten en gång. För när jag går hem från skolan så blir jag så kåt så jag får lov att gå typ 1 km in i skogen och lägga mig på en sten och jucka så sköbt. Men vad gör killarna om dom blir kåt mitt på stan och får stånd

MEEE! den 06/04 2013

Jag juckar oftas. Jag juckar mot armstöd, tvättmaskinen och i sängen. Jag gör det nu!!!

juckisen den 05/01 2014

Vill onaninera men vet inte och vill super gärna ha sex men är för ung

Privategirl den 17/05 2014

Jag har testat och jag undrar om det finns flera saker man kan få orgasm med så jag skulle vara jätte tacksam om flera tips skulle kunna komma in på sidan.Tack!

Gäst den 18/07 2014

Mitt tips är att gå in på en porrsida och onanera till en video som du själv väljer! Sätt i hörlurar om du inte är själva hemma och gå in på ditt rum och njut!

Gäst den 31/07 2014

Jag onanarar på kvällen och jag vill pröva att onanera med en eltandborste men den låter vad ska jag göra?

Gäst den 10/08 2014

Jag älskar, värkligen älskar att onanera men jag är bara 11. Jag har gjort det ganska mycket nu. Men nu när jag onanerar så typ svider det är det för att jag är för ung?

Tacksam för svar!

Onaniälskaren den 27/08 2014

Jag älskar att onaniera det är så skönt känns det lika dant som sex och tack för tipsen

Tacksam för svar

anonym den 16/10 2014

Nu provar jag att onanera med en eltandborste. Jag undrar hur man vet när man får orgasm. Eller gör jag fel när jag holler eltandborseten på fittan och lite på klitikuset. Snälla jag vill prova att få orgasm!

Gäst den 07/04 2015

Du får orgasm när det börja rycka i kroppen :*

Gäst den 07/05 2015

Jag brukar säga till min tjej kompis att jag är kåt sedan går vi hem till henne och då hjälper hon mig hon tar på mig och rör min snippa det är så skönt vi kysser lite varandra men det är jätte skönt och jag har En kill kompis då brukar jag säga att jag vill ha sex med han då har han sex med mig dom två är bäst

Gäst den 19/10 2015

Hej!
Jag onanerar med min dammsugare och kommer alltid med långa och uttömmamde orgasmer...
Ibland kommer jag innan jag ens hunnit bli hård!

Flunken den 23/10 2015

Hej!
Jag är 13 och fyller 14 detta året.
Jag onanerade i typ 2 timar idag...
Men det var så värt det!!
Jag satt och läste alla dessa tips medans jag onanerade och helt plötsligt kände jag bara hur min kropp bara spände sig och det var så skönt ! Jag tror att jag fick orgasm :D engkligen det var första gången jag fick det!

Tips: jag använde mig utav olika massage redskap och drog runt vid klitoris det var så skönt och efter typ 2 timmar så fick jag det ! Orgasm!! ( jag är inte gätte känslig så heh )

Leah den 18/02 2016

Har du en hårborste med typ ett runt skaft. Ta den mellan benen och gnid med den så himla skönt;)

Anonym den 23/02 2016

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.