Lämna sidan!

Vi har jour på måndagar

Tjejjouren Tindra i Karlskrona

Under sommarveckorna 25-32-2012, är vår chatt och telefon stängda. Däremot nås vi varje dag hela sommaren på vår mail; kontakt@karlskrona.tjejjouren.se! Chatt 19-22, Måndagar från vecka 33 och framåt. Tjejjouren Tindra i Karlskrona hittar du på: Skepparegatan 18b 37130 Karlskrona

Tjejjouren Meja i Eskilstuna

Vi på Tjejjouren Meja har jour varje måndag klockan 18-21. Då kan du chatta med oss direkt här på sidan. Vi är här för att lyssna och det är du som bestämmer vad vi ska prata om. Inga funderingar är för små, inga problem är för stora. Vi har ingen åldersgräns och det kostar ingenting att prata med oss. Vi har inte svar på alla frågor eller lösningar på alla problem, men vi vet hur det kan kännas att vara tjej idag. Vi finns här för dig som behöver någon som lyssnar, välkommen att höra av dig!

Tjejjouren Mila

Vi på tjejjouren har öppen vår chatt på måndagar mellan klockan 19-22. Vill du "prata" med oss andra tider än det får du jättegärna maila oss på tjejjouren.mila.gislaved@roks.se där vi svarar så fort vi får tillfälle. Vi har tystnadslöfte och självklart får du vara anonym!

Tjejjouren Ronja

Vill du ha någon att prata med? Vi på Tjejjouren Ronja i Västerås har jour kontorstid måndag-fredag, och även på vissa vardagskvällar. Du når oss på telefonnummer 021- 12 70 10, på mailadressen tjejjouren.ronja@comhem.se, eller via frågelådan på vår hemsida. Om vi inte kan svara i telefon när du ringer, lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan! Du som ringer oss, chattar med eller mailar oss kan vara anonym. Välkommen att prata med oss!

Tjejzonen

Vi har öppet som vanligt 5 dagar i veckan, söndag-torsdag kl.20-22 under hela sommaren. Chatten och Ätstörningszonen slås ihop till en chatt under sommaren och du får prata om precis vad du vill, inget är för stort eller för litet. Självklart kan du prata om tankar kring ätstörningar, kontroll, ideal och förhållningssätt till mat, kropp och vikt också under sommaren. Du är anonym när du chattar. Gå in på http://www.tjejzonen.se/fortjejer/jag-vill-chatta/ för att komma till chattarna.

Busta Ungdomsjour
Tjejjouren Tigerlilja i Varberg

Tjejjouren Tigerlilja i varberg, chatten är öppen måndagar 19-21

Örebro Tjejjour

Till Örebro tjejjour är alla tjejer och transtjejer välkomna, alla problem är viktiga och du får vara anonym. Vi har tystnadslöfte och ingen anmälningsplikt. Vi har öppettider på måndagar mellan klockan 18 och 21 och då kan du antingen chatta med oss eller ringa oss! Om du vill nå oss någon annan dag så är det bara att maila så svarar vi så snart vi kan.

Botkyrka Tjejjour 101 tillsammans

Vi har öppet måndag den 4/5 kl. 18-21. Då kan du ringa eller chatta med oss om vad som helst. I vanliga fall har vi öppet på torsdagar mellan 18-21. Ä

1000 möjligheter

1000 Möjligheter är en feministisk idéburen organisation. Vi arbetar idag med att stötta och hjälpa både killar, tjejer, transpersoner och de som inte vill definiera sig. Du når oss på vår chatt på hemsidan www.1000mojligheter.se mellan kl 19-21 på måndagar och mellan kl 18-20 på fredagar. På kontorstid så nås vi på mail info@1000mojligheter.se alternativt på telefon 0709-553 153. Hos oss kan du även få egen stödkontakt som du har kontinuerlig kontakt med.

Tjejjouren ADA

Chattjour: Söndag 19-21 Telefonjour Dagtid: Måndag 10–12, Tisdag 13–15 och Fredag 10–12 Telefonjour Kvällstid: Onsdag 18-20 och Torsdag 17-19

Tjejjouren i Lund

Vi har jour varje måndag & torsdag mellan 19.00 och 22.00. Du kan både ringa oss och chatta med oss via vår hemsida. Alla som definierar sig själv som tjej eller kvinna är välkommen att höra av sig. När du hör av dig bestämmer du själv vad du vill prata om och hur mycket du vill berätta. Du har rätt att vara anonym och allt du berättar stannar hos oss - vi har tystnadsplikt. Tjejjourens nummer är ett 020-nummer vilket innebär att det inte kostar något att ringa till oss och att det inte syns på din telefonräkning. Vi har inte svar på alla frågor, men vad det än handlar om så lyssnar vi och stöttar dig. Vi är inte kuratorer eller psykologer, vi är dina medsystrar.

K:RUT tjejjour

Inga frågor är för stora eller för små, alla olika tankar, känslor och frågor är välkomna! När du kontaktar oss får du vara anonym och vi har tysthetslöfte. Vår chatt är öppen på måndagskvällar mellan 19.00-21.00 (om inte annat anges på vår hemsida). Du kan också skicka ett mail till kontakt@krut.tjejouren.se där vi hoppas kunna svara dig inom en vecka. Chatten och mer information hittar du på vår hemsida, välkommen!

Tjejjouren Styrkan

Välkommen till Ljusdals tjejjour Styrkan! Vår chatt är öppen varannan måndag (ojämna veckor) 19.30 - 21.30, men kontakta oss via mail redan idag, styrkan@hotmail.se !

Tjejjouren Våga

Välkommen till Tjejjouren Våga! Till oss kan alla som definierar sig som tjej vända sig med tankar, funderingar, frågor och problem. Vi finns till för att lyssna, stötta och peppa och ingen fundering eller fråga är för liten eller för stor! Du kan vara helt anonym och vi har tystnadslöfte. Vår chatt är öppen varannan måndag (ojämna veckor) 19.00- 21.00, Under andra tider kan ni mejla oss på tjejjourenvaga@gmail.com

Ätstörningszonen

Ätstörningszonen är en plats för dig med frågor och funderingar kring ätstörningar och det som gränsar till, såsom självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende. Vi erbjuder drabbade, anhöriga till drabbade och övriga intresserade stöd via chatt, telefon och mail. Under sommaren slår Ätstörningszonens chatt ihop sig med Tjejzonens vanliga chatt, som finns på hemsidan: http://www.tjejzonen.se/fortjejer/jag-vill-chatta/

Tranås Tjejjour Vilda

Sommarstängt måndag 20/7! vi ses nästa vecka

Föreningen Storasyster

Föreningen Storasyster vänder sig till dig som utsatts för våldtäkt eller sexuella övergrepp av olika slag. Vi erbjuder stöd och gemenskap av personal och volontärer varav en del av dessa själv har erfarenhet av våldtäkt eller sexuella övergrepp. Vi lyssnar och vi tror dig. Du kan vara anonym om du vill! Du kan chatta, maila, gå i stödgrupp, ha stödsamtal, ha en egen chattsyster, få stöd vid kontakt med myndigheter eller följa med på våra gruppaktiviteter. Chatten är öppen på måndagar mellan kl 19-21, tisdagar 19-21 (manlig volontär), onsdagar och torsdagar mellan kl 20-22 samt söndagar kl 16-18. Chatten finner du här: http://storasysterchat.se Det går även bra att maila oss på: jour@foreningenstorasyster.se

Lycksele Tjejjour

Vi på Lycksele Tjejjour har chattdag varje Måndag kl 19-21. Varmt välkommen att chatta med oss!

Tjejjouren i Norrköping

Vi har jour på måndagar mellan 18.00 och 21.00. Du är välkommen att höra av dig till oss. Ingen fråga är för liten eller för stor!

Stockholms Tjejjour

Behöver du någon att prata med? Vi har nya öppettider! Vår jour är nu öppen måndagar kl. 17.00-19.00 och kl. 19.30-21.30 och på onsdagar kl. 16.00-18.00 och 18.30-20.30. Du kan prata med oss via vår chatt, telefon eller besöka oss. Välkommen!

Väsby Tjejjour

Väsby tjejjour har sin chatt öppen på måndagar mellan 18:00-20:00. Välkommen!

Tjejjouren Lina

Har du frågor funderingar och vill ventilera dessa med någon? Med Tjejjouren Lina kan du mejla eller chatta anonymt. Vi är inga utbildade läkare eller psykologer men vi finns här för dig och lyssnar! Till oss kan Du mejla när du vill och få svar inom en vecka. Chatta med oss kan Du göra på måndagar mellan 19.00-21.00. Ingen fråga är för stor eller för liten!

Tjejjouren Miranda

Vår chatt är öppen måndagar och torsdagar mellan kl. 19.00-21.00. Du hittar chatten på vår hemsida: http://www.jourmiranda.se/tjejjouren/#chatta_med_tjejjouren Du kan också maila till oss på tjej@jourmiranda.se. Självklart får du vara anonym och vi för inte vidare det du berättar för oss.