Lämna sidan!

Vi har jour på tisdagar

Tjejjouren Lotus

Vi har telefon- och mailjour varje tisdag kl 19:00-22:00 Du når oss på 0702-176112 eller tjejjourenlotus@hotmail.com Du kan även chatta med oss via vår hemsida.

Föreningen Storasyster

Föreningen Storasyster vänder sig till dig som utsatts för våldtäkt eller sexuella övergrepp av olika slag. Vi erbjuder stöd och gemenskap av personal och volontärer varav en del av dessa själv har erfarenhet av våldtäkt eller sexuella övergrepp. Vi lyssnar och vi tror dig. Du kan vara anonym om du vill! Du kan chatta, maila, gå i stödgrupp, ha stödsamtal, ha en egen chattsyster, få stöd vid kontakt med myndigheter eller följa med på våra gruppaktiviteter. Chatten är öppen på måndagar mellan kl 19-21, tisdagar 19-21 (manlig volontär), onsdagar och torsdagar mellan kl 20-22 samt söndagar kl 16-18. Chatten finner du här: http://storasysterchat.se Det går även bra att maila oss på: jour@foreningenstorasyster.se

Ungdomsjouren Animo

Ungdomsjouren Animo finns till för att stötta alla ungdomar, oberoende socialt och biologiskt kön, vi finns online två kvällar i veckan, tisdagar och torsdagar mellan 18.00 och 21.00. Animo är en helt fristående organisation som är politiskt- och religiöst obundna. Välkommen att höra av dig! Under sommaren kommer vi endast ha öppet på torsdagar mellan 18-21, välkomna!

Busta Ungdomsjour
Tjejjouren Jönköping

Tjejjouren i Jönköping kan man vända sig till för att prata om stort som smått på tisdagkvällar mellan 18.00 och 21.00. Kontakta oss på tj.jonkoping@hotmail.com, hemsidan eller på telefon 036- 122201 (för dig som ringer kan det vara bra att veta att samtalet syns på telefonräkningen). Du kan även besöka oss; kontakta oss på någon av de ovanstående sätten så kan vi komma överens om en tid!

Tjejjouren ADA

Chattjour: Måndag 19-21 sista tillfället före sommar 23 juni sedan stängt fram till 25 aug. Telefonjour Dagtid: Måndag 10–12, Tisdag 13–15 och Fredag 10–12 Telefonjour Kvällstid: Onsdag 18-20 och Torsdag 17-19

Tjejjouren i Umeå

Vi har chattid på tisdagar kl. 13-15 och onsdagar mellan 18-20. Välkomna! För mer information om vår chatt - se http://umea.tjejjouren.se och klicka på fliken "Info om chatten"

Tjejjouren i Luleå

Vi har vår chatt öppen på tisdagar mellan kl, 19-21. Övriga dagar i veckan har vi öppet chatten på strötider.

Tjejzonen

Vi har öppet hela sommaren som vanligt, söndag-torsdag kl.20-22, välkommen till oss! Chatten och Ätstörningszonen slås under sommaren (16/6-10/8) ihop till en, och i Sommarchatten är det flera volontärer som chattar samtidigt. Du får prata om precis vad du vill, inget är för stort eller för litet. Självklart kan du prata om frågor kring ätstörningar, självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende också under sommaren. Du är anonym när du chattar! Gå in på http://www.tjejzonen.se/fortjejer/jag-vill-chatta/ för att komma till chattarna. Vi finns här för dig!

Tjejjouren Somaya

Tjejjouren Somaya är särskilt för: - Dig tjej upp till 26 år - Dig med utländsk bakgrund - Dig med muslimsk bakgrund Vi kan ge dig råd och stöd på flera olika språk.Du kan känna dig trygg att vända dig till oss. Vi har tystnadslöfte och det betyder att ingenting du berättar förs vidare. Du kan vara anonym om du så vill. Du når oss Mån - Fre kl 9-16 på 020 81 82 83 eller så kan du maila oss på tjejjouren@somaya.se

ALICE

Mår du dåligt? Har du varit med om någonting jobbigt? Eller behöver du bara någon som lyssnar? Tjejjouren ALICE finns till för dig som är tjej och mellan 12-20 år! Med oss kan du prata om allt! Vi har avgett tystnadslöfte och självklart kan du vara anonym! Prata med oss i chatten eller ställ dina frågor i frågelådan! Välkommen <3

Ätstörningszonen

Ätstörningszonen är en plats för dig med frågor och funderingar kring ätstörningar och det som gränsar till, såsom självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende. Vi erbjuder drabbade, anhöriga till drabbade och övriga intresserade stöd via chatt,telefon, mail och för tjejer i Stockholmsområdet även enskilda stödsamtal. JULSTÄNGT: 19 december - 1 januari.

Tjejjouren Beata i Linköping

Vi har jour på tisdagar mellan kl. 19-21. Ring oss på nummer 020-315384, chatta med oss via hemsidan (länken till chatten visas bara när chatten är öppen) eller skriv ett mejl till oss: kontakt@tjejjourenbeata.nu. Under mars och april har vi även chatten öppen på torsdagar kl. 19-21.

Juventas Systrar

Juventas systrar är Södertäljes tjejjour, som riktar sig till alla som identifierar sig som tjejer och är 13-21 år. Du kan chatta med oss tisdagar 18.30-21.00, eller maila oss och få svar inom en vecka. Det går även att få stödsamtal via telefon eller boka in ett besök, vardagar 9-15. Du kan också få en egen Storasyster om du bor i Södertäljetrakten. Våra lokaler finns centralt i Södertälje. Läs mer om oss på vår hemsida, bli vän med oss på Facebook och följ oss på Twitter!

Tjejjouren Idun Sigtuna

Välkommen till Tjejjouren Idun Sigtuna. På tisdagar mellan kl 19.00 - 21.00 kan du chatta med oss, men kontakta oss via mail redan idag, kontakt@idunsigtuna.tjejjouren.se. Vi kommer att hålla jouren stängd på Julafton och Nyårsafton då dessa helgdagar i år infaller på en tisdag.

Tjejjouren Gaia i Härnösand
Tjejjouren Ronja

Vill du prata med någon? Vi har jour dagtid på tisdagar, onsdagar och torsdagar, och även på vissa vardagskvällar. Du når oss på telefonnummer 021- 12 70 10, på mail eller via vår hemsida. Vår chatt är öppen mellan 18 - 20 på varannan onsdagskväll, jämna veckor. Vi har tystnadslöfte och du kan vara anonym. Välkommen att prata med oss!