Lämna sidan!

Vi har jour på torsdagar

Föreningen Storasyster

Föreningen Storasyster vänder sig till dig som utsatts för våldtäkt eller sexuella övergrepp av olika slag. Vi erbjuder stöd och gemenskap av personal och volontärer varav en del av dessa själv har erfarenhet av våldtäkt eller sexuella övergrepp. Vi lyssnar och vi tror dig. Du kan vara anonym om du vill! Du kan chatta, maila, gå i stödgrupp, ha stödsamtal, ha en egen chattsyster, få stöd vid kontakt med myndigheter eller följa med på våra gruppaktiviteter. Chatten är öppen på måndagar mellan kl 19-21, tisdagar 19-21 (manlig volontär), onsdagar och torsdagar mellan kl 20-22 samt söndagar kl 16-18. Chatten finner du här: http://storasysterchat.se Det går även bra att maila oss på: jour@foreningenstorasyster.se

Uppsala Tjejjour

Chattjouren är öppen tisdagar, torsdagar och söndagar kl. 19-21. Du kan alltid skriva i vår frågelåda. Besök gärna vår hemsida för mer information! Hos oss är alla som definierar sig som tjejer välkomna att höra av sig. Du bestämmer själv vad du vill prata om och du är helt anonym. Vi som svarar är tjejer och vi har tystnadsplikt.

Busta Ungdomsjour
Ungdomsjouren Animo

Ungdomsjouren Animo finns till för att stötta alla ungdomar, oberoende socialt och biologiskt kön, vi finns online två kvällar i veckan, tisdagar och torsdagar mellan 18.00 och 21.00. Animo är en helt fristående organisation som är politiskt- och religiöst obunden. Välkommen att höra av dig!

Tjejjouren Miranda

Vår chatt är öppen måndagar och torsdagar mellan kl. 19.00-21.00. Du hittar chatten på vår hemsida: http://www.jourmiranda.se/tjejjouren/#chatta_med_tjejjouren Du kan också maila till oss på tjej@jourmiranda.se. Självklart får du vara anonym och vi för inte vidare det du berättar för oss.

Tjejjouren Beata i Linköping

Vi har jour på tisdagar mellan kl. 19-21. Ring oss på nummer 020-315384, chatta med oss via hemsidan (länken till chatten visas bara när chatten är öppen) eller skriv ett mejl till oss: tjejjourenbeata@roks.se. Vi har även chatten öppen på torsdagar kl. 19-21.

Arvidsjaurs Tjejjour

Chatten är öppen torsdag varje vecka mellan kl 18-21. Arvidsjaurs Tjejjour består av tjejer som brinner för att hjälpa unga tjejer. Läs gärna mer på vår hemsida eller titta in på vår Facebook-sida! Kram på er!

ALICE

Mår du dåligt? Har du varit med om någonting jobbigt? Eller behöver du bara någon som lyssnar? Tjejjouren ALICE finns till för dig som är tjej och mellan 12-20 år! Med oss kan du prata om allt! Vi har avgett tystnadslöfte och självklart kan du vara anonym! Prata med oss i chatten eller ställ dina frågor i frågelådan! Välkommen <3

Ungdomsjouren Makers

Välkommen till ungdomsjouren Makers. Vi stöttar tjejer, killar och de som inte vill identifiera sig. Du är välkommen att chatta med oss varje torsdag mellan 19 - 21. Annars kan du alltid maila oss på kontakt@makers.se. Våra volontärer lyssnar på dig och stöttar dig i allt oavsett vad du vill prata om.

Nässjö Ungdomsjour

Chatta med oss torsdagar och söndag mellan 20-22! Besök vår sida sida för att få veta mer. Hos oss får du vara anonym!

Tjejzonen

Vi har öppet som vanligt 5 dagar i veckan, söndag-torsdag kl.20-22 under hela sommaren. Chatten och Ätstörningszonen slås ihop till en chatt under sommaren och du får prata om precis vad du vill, inget är för stort eller för litet. Självklart kan du prata om tankar kring ätstörningar, kontroll, ideal och förhållningssätt till mat, kropp och vikt också under sommaren. Du är anonym när du chattar. Gå in på http://www.tjejzonen.se/fortjejer/jag-vill-chatta/ för att komma till chattarna.

Ätstörningszonen

Ätstörningszonen är en plats för dig med frågor och funderingar kring ätstörningar och det som gränsar till, såsom självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende. Vi erbjuder drabbade, anhöriga till drabbade och övriga intresserade stöd via chatt, telefon och mail. Under sommaren slår Ätstörningszonens chatt ihop sig med Tjejzonens vanliga chatt, som finns på hemsidan: http://www.tjejzonen.se/fortjejer/jag-vill-chatta/

Tranås Tjejjour Vilda

Vår chatt är öppen måndagar kl 18-20 och torsdagar kl 20-22 för alla som identifierar sig som tjej. Inget samtalsämne är för litet eller stort, vi tar dig på allvar! Vi har tystnadsplikt och självklart får du vara anonym.

Tjejjouren Ronja

Vill du ha någon att prata med? Vi på Tjejjouren Ronja i Västerås nås enklast vardagar mellan 10.00-16.00 Du når oss på telefonnummer 021- 12 70 10, på mailadressen tjejjouren.ronja@comhem.se, eller via frågelådan på vår hemsida. Om vi inte kan svara i telefon när du ringer, lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan! Du som ringer oss, chattar med eller mailar oss kan vara anonym. Välkommen att prata med oss!

Botkyrka Tjejjour 101 tillsammans

Vi har öpptet torsdagar mellan 18:00-21:00, då kan du chatta med oss om vad som helst. Välkommen!

Tjejjouren ADA

Chattjour: Söndag 19-21 Telefonjour Dagtid: Måndag 10–12, Tisdag 13–15 och Fredag 10–12 Telefonjour Kvällstid: Onsdag 18-20 och Torsdag 17-19

Tjejjouren Lina

Har du frågor funderingar och vill ventilera dessa med någon? Med Tjejjouren Lina kan du mejla eller chatta anonymt. Vi är inga utbildade läkare eller psykologer men vi finns här för dig och lyssnar! Till oss kan Du mejla när du vill och få svar inom en vecka. Chatta med oss kan du göra på torsdagar mellan 19.00-21.00. Vi finns här för dig! Ingen fråga är för stor eller för liten!

Tjejjouren Alla Kvinnors Hus

Tjejer och unga kvinnor som är utsatta för våld kan ringa hit för stöd och råd. Telefonnummer 08-644 09 20, ring på torsdagar mellan 18-21. Det går även bra att maila till tjejjouren@allakvinnorshus.org.

Tjejjouren i Malmö

Behöver du någon att prata med? Vi lyssnar! Du som är tjej eller transperson och behöver någon att prata med kan chatta med oss. Gå in på vår hemsida tjejjourenimalmo.se och klicka på fliken "Chatt" under menyfliken "Prata med oss". Vår chatt är öppen torsdagar klockan 19:00-21:00. Du kan också maila med oss när du vill på prata@tjim.se. Vi hörs!

Stjärnjouren

Vår kontaktjour är öppen torsdagar mellan kl 18-21. Du kan chatta med oss via: hemsida eller maila oss på kontakt@stjarnjouren.nu. Du kan också ringa på telefonnummer 08-6287610. Du kan höra av dig om precis vad som helst, stort som litet. Välkommen att höra av dig!

Tjejjouren i Lund

Vi har jour varje måndag & torsdag mellan 19.00 och 22.00. Du kan både ringa oss och chatta med oss via vår hemsida. Alla som definierar sig själv som tjej eller kvinna är välkommen att höra av sig. När du hör av dig bestämmer du själv vad du vill prata om och hur mycket du vill berätta. Du har rätt att vara anonym och allt du berättar stannar hos oss - vi har tystnadsplikt. Tjejjourens nummer är ett 020-nummer vilket innebär att det inte kostar något att ringa till oss och att det inte syns på din telefonräkning. Vi har inte svar på alla frågor, men vad det än handlar om så lyssnar vi och stöttar dig. Vi är inte kuratorer eller psykologer, vi är dina medsystrar.

Tjejjouren Väst

torsdag 20.00-22.00 chatt söndag 20.00-22.00 chatt

Tensta Kvinno- och Tjejjour

Till oss på Tensta Tjejjour kan du som definierar dig som tjej vända dig om du vill prata om någonting, vad som helst. Du kan vända dig till oss om du vill berätta något kul, något sorgligt, läskigt eller argt. Du kan fråga oss om vad du vill och vi är här för att lyssna på dig och ta dig och dina känslor på allvar. Vår chatt är öppen på torsdagar antingen 17:00-19:00 eller 18:00-20:00.