Lämna sidan!

Vi har jour på tisdagar

Ätstörningszonen

Ätstörningszonen är en plats för dig med frågor och funderingar kring ätstörningar och det som gränsar till, såsom självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende. Vi erbjuder drabbade, anhöriga till drabbade och övriga intresserade stöd via chatt,telefon, mail och för tjejer i Stockholmsområdet även enskilda stödsamtal. JULSTÄNGT: 19 december - 1 januari.

Ungdomsjouren Animo

Ungdomsjouren Animo finns till för att stötta alla ungdomar, oberoende socialt och biologiskt kön, vi finns online två kvällar i veckan, tisdagar och torsdagar mellan 18.00 och 21.00. Animo är en helt fristående organisation som är politiskt- och religiöst obunden. Välkommen att höra av dig!

Juventas Systrar

Juventas systrar är Södertäljes tjejjour, som riktar sig till alla som identifierar sig som tjejer och är 13-21 år. Du kan chatta med oss tisdagar 18.30-21.00, eller maila oss och få svar inom en vecka. Det går även att få stödsamtal via telefon eller boka in ett besök, vardagar 9-15. Du kan också få en egen Storasyster om du bor i Södertäljetrakten. Våra lokaler finns centralt i Södertälje. Läs mer om oss på vår hemsida, bli vän med oss på Facebook och följ oss på Twitter!

Tjejjouren Jönköping

Tjejjouren i Jönköping kan man vända sig till för att prata om stort som smått på tisdagkvällar mellan 18.00 och 21.00. Kontakta oss på tj.jonkoping@hotmail.com eller hemsidan. Du kan även besöka oss; kontakta oss på någon av de ovanstående sätten så kan vi komma överens om en tid! Under vecka 28-32 kommer vi endast ha mejljour på tisdagarna. Chatten stänger den 7/7 och öppnar igen den 11/8.

Tjejjouren Lotus

Vi har telefon- och mailjour varje tisdag kl 18:30-21:30 Du når oss på 0702-176112 eller tjejjourenlotus@hotmail.com Du kan även chatta med oss via vår hemsida.

Busta Ungdomsjour
ALICE

Mår du dåligt? Har du varit med om någonting jobbigt? Eller behöver du bara någon som lyssnar? Tjejjouren ALICE finns till för dig som är tjej och mellan 12-20 år! Med oss kan du prata om allt! Vi har avgett tystnadslöfte och självklart kan du vara anonym! Prata med oss i chatten eller ställ dina frågor i frågelådan! Välkommen <3

Tjejzonen

Vi har öppet som vanligt 5 dagar i veckan, söndag-torsdag kl.20-22 under hela sommaren. Chatten och Ätstörningszonen slås ihop till en chatt under sommaren och du får prata om precis vad du vill, inget är för stort eller för litet. Självklart kan du prata om tankar kring ätstörningar, kontroll, ideal och förhållningssätt till mat, kropp och vikt också under sommaren. Du är anonym när du chattar. Gå in på http://www.tjejzonen.se/fortjejer/jag-vill-chatta/ för att komma till chattarna.

Tjejjouren Idun Sigtuna

Välkommen till Tjejjouren Idun Sigtuna. På tisdagar mellan kl 19.00 - 21.00 kan du chatta med oss, men kontakta oss via mail redan idag, kontakt@idunsigtuna.tjejjouren.se. Vi kommer att hålla jouren stängd på Julafton och Nyårsafton då dessa helgdagar i år infaller på en tisdag.

Tjejjouren Vilja

Tjejjouren Vilja finns i Sandviken och har chatt varannan tisdag mellan 18.30-21.00.

Tjejjouren ADA

Chattjour: Söndag 19-21 Telefonjour Dagtid: Måndag 10–12, Tisdag 13–15 och Fredag 10–12 Telefonjour Kvällstid: Onsdag 18-20 och Torsdag 17-19

Tjejjouren Ronja

Vill du ha någon att prata med? Vi på Tjejjouren Ronja i Västerås har jour kontorstid måndag-fredag, och även på vissa vardagskvällar. Du når oss på telefonnummer 021- 12 70 10, på mailadressen tjejjouren.ronja@comhem.se, eller via frågelådan på vår hemsida. Om vi inte kan svara i telefon när du ringer, lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan! Du som ringer oss, chattar med eller mailar oss kan vara anonym. Välkommen att prata med oss!

Tjejjouren i Huddinge

Hej, Tjejjouren Huddinge har öppet på tisdagar kl 18-20 varje vecka. Vi som chattar är jourtjejer som har tystnadslöfte, lyssnar på dig oavsett vad du vill prata om och finns här för att DU är viktig! Vi hörs!

Tjejjouren i Luleå

Vi har vår chatt öppen på tisdag mellan kl, 19-21. Övriga dagar i veckan har vi öppet chatten på strötider.

Föreningen Storasyster

Föreningen Storasyster vänder sig till dig som utsatts för våldtäkt eller sexuella övergrepp av olika slag. Vi erbjuder stöd och gemenskap av personal och volontärer varav en del av dessa själv har erfarenhet av våldtäkt eller sexuella övergrepp. Vi lyssnar och vi tror dig. Du kan vara anonym om du vill! Du kan chatta, maila, gå i stödgrupp, ha stödsamtal, ha en egen chattsyster, få stöd vid kontakt med myndigheter eller följa med på våra gruppaktiviteter. Chatten är öppen på måndagar mellan kl 19-21, tisdagar 19-21 (manlig volontär), onsdagar och torsdagar mellan kl 20-22 samt söndagar kl 16-18. Chatten finner du här: http://storasysterchat.se Det går även bra att maila oss på: jour@foreningenstorasyster.se

Tyresö Tjejjour

Under sommaren behöver kommer vi att ha öppet tisdag 21/7 kl 19-21 och söndag 23/8 kl 16-18. Därefter har vi öppet som vanligt på söndagar mellan kl 16-18. Hör gärna av er på vår mail, tyresotjejjour@gmail.com så länge. Vi finns här för dig!

Tjejjouren Beata i Linköping

Vi har jour på tisdagar mellan kl. 19-21. Ring oss på nummer 020-315384, chatta med oss via hemsidan (länken till chatten visas bara när chatten är öppen) eller skriv ett mejl till oss: kontakt@tjejjourenbeata.nu. Vi har även chatten öppen på torsdagar kl. 19-21.