Lämna sidan!

Vi har jour på torsdagar

Tjejjouren Beata i Linköping

Vi har jour på tisdagar mellan kl. 19-21. Ring oss på nummer 020-315384, chatta med oss via hemsidan (länken till chatten visas bara när chatten är öppen) eller skriv ett mejl till oss: kontakt@tjejjourenbeata.nu. Under mars och april har vi även chatten öppen på torsdagar kl. 19-21.

Busta Ungdomsjour
Uppsala Tjejjour

Chattjouren är öppen torsdagar och söndagar kl. 19-21. Du kan alltid skriva i vår frågelåda. Besök gärna vår hemsida för mer information!

Tjejjouren Ronja

Vill du prata med någon? Vi har jour dagtid måndag-fredag, och även på vissa vardagskvällar. Du når oss på telefonnummer 021- 12 70 10, på mail eller via vår hemsida. Vår chatt är öppen mellan 18 - 20 på varannan onsdagskväll, jämna veckor. Vi har tystnadslöfte och du kan vara anonym. Välkommen att prata med oss!

Tjejjouren i Lund

Vi har jour varje måndag & torsdag mellan 19.00 och 22.00. Du kan både ringa oss och chatta med oss, via vår hemsida och Skype. Alla som definierar sig själv som tjej eller kvinna är välkommen att höra av sig. När du hör av dig bestämmer du själv vad du vill prata om och hur mycket du vill berätta. Du har rätt att vara anonym och allt du berättar stannar hos oss - vi har tystnadsplikt. Tjejjourens nummer är ett 020-nummer vilket innebär att det inte kostar något att ringa till oss och att det inte syns på din telefonräkning. Vi har inte svar på alla frågor, men vad det än handlar om så lyssnar vi och stöttar dig. Vi är inte kuratorer eller psykologer, vi är dina medsystrar.

Tjejjouren Alla Kvinnors Hus

Tjejer och unga kvinnor som är utsatta för våld kan ringa hit för stöd och råd. Telefonnummer 08-644 09 20, ring på torsdagar mellan 18-21. Det går även bra att maila till tjejjouren@allakvinnorshus.org.

Tjejzonen

Vi har öppet hela sommaren som vanligt, söndag-torsdag kl.20-22, välkommen till oss! Chatten och Ätstörningszonen slås under sommaren (16/6-10/8) ihop till en, och i Sommarchatten är det flera volontärer som chattar samtidigt. Du får prata om precis vad du vill, inget är för stort eller för litet. Självklart kan du prata om frågor kring ätstörningar, självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende också under sommaren. Du är anonym när du chattar! Gå in på http://www.tjejzonen.se/fortjejer/jag-vill-chatta/ för att komma till chattarna. Vi finns här för dig!

Ungdomsjouren Animo

Ungdomsjouren Animo finns till för att stötta alla ungdomar, oberoende socialt och biologiskt kön, vi finns online två kvällar i veckan, tisdagar och torsdagar mellan 18.00 och 21.00. Animo är en helt fristående organisation som är politiskt- och religiöst obundna. Välkommen att höra av dig!

Föreningen Storasyster

Föreningen Storasyster vänder sig till dig som utsatts för våldtäkt eller sexuella övergrepp av olika slag. Vi erbjuder stöd och gemenskap av personal och volontärer varav en del av dessa själv har erfarenhet av våldtäkt eller sexuella övergrepp. Vi lyssnar och vi tror dig. Du kan vara anonym om du vill! Du kan chatta, maila, gå i stödgrupp, ha stödsamtal, ha en egen chattsyster, få stöd vid kontakt med myndigheter eller följa med på våra gruppaktiviteter. Chatten är öppen på måndagar mellan kl 19-21, tisdagar 19-21 (manlig volontär), onsdagar och torsdagar mellan kl 20-22 samt söndagar kl 16-18. Chatten finner du här: http://storasysterchat.se Det går även bra att maila oss på: jour@foreningenstorasyster.se

Tjejjouren i Malmö

Behöver du någon att prata med? Vi lyssnar! Tjejjouren i Malmö har öppnat sin stödverksamhet igen. Du som är tjej eller transperson och behöver någon att prata med kan chatta med oss på skype på torsdagar 18:30-20:30 tjmalmo@hotmail.com. Eller maila med oss när du vill på tjejjourenimalmo@roks.se. Vi hörs!

Ätstörningszonen

Ätstörningszonen är en plats för dig med frågor och funderingar kring ätstörningar och det som gränsar till, såsom självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende. Vi erbjuder drabbade, anhöriga till drabbade och övriga intresserade stöd via chatt,telefon, mail och för tjejer i Stockholmsområdet även enskilda stödsamtal. JULSTÄNGT: 19 december - 1 januari.

ALICE

Mår du dåligt? Har du varit med om någonting jobbigt? Eller behöver du bara någon som lyssnar? Tjejjouren ALICE finns till för dig som är tjej och mellan 12-20 år! Med oss kan du prata om allt! Vi har avgett tystnadslöfte och självklart kan du vara anonym! Prata med oss i chatten eller ställ dina frågor i frågelådan! Välkommen <3

Botkyrka Tjejjour 101 tillsammans

På torsdagar mellan 18-21 har vi jour. Då kan man ringa eller chatta med oss om vad som helst.

Tjejjouren Väst

torsdag 20.00-22.00 chat söndag 20.00-22.00 chat

Stjärnjouren

Vår kontaktjour är öppen torsdagar mellan kl 18-21. Du kan chatta med oss via: hemsida eller maila oss på kontakt@stjarnjouren.nu. Du kan också ringa på telefonnummer 08-6287610. Du kan höra av dig om precis vad som helst, stort som litet. Välkommen att höra av dig!

Tjejjouren Miranda

Måndagar och torsdagar mellan kl. 19.00-21.00 kan du chatta med oss på Skype eller maila (samma adress). Lägg till tjejjourenmiranda@hotmail.se. Självklart får du vara anonym och vi för inte vidare det du berättar för oss.

Nässjö Ungdomsjour

Chatta med oss torsdagar och söndag mellan 20-22! Besök vår sida sida för att få veta mer. Hos oss får du vara anonym!

Karlstads Tjejjour

Karlstads Tjejjour är till för alla tjejer. Till oss kan en vända sig när en behöver någon att prata med eller om en vill ställa en fråga. Vi har chatt på onsdagar och söndagar klockan 19-21. Under juli månad är all jourverksamhet stängd. Under höstlovet, vecka 44, har vi även chatt måndag, tisdag och torsdag kl. 19-21.

Tjejjouren ADA

Chattjour: Måndag 19-21 Telefonjour Dagtid: Måndag 10–12, Tisdag 13–15 och Fredag 10–12 Telefonjour Kvällstid: Onsdag 18-20 och Torsdag 17-19