Lämna sidan!

Vi har jour på onsdagar

Sollefteå Tjejjour Mia

Du kan chatta med oss onsdagar 18.00-20.00 var tredje vecka tills vidare. Besök vår sida för att få veta mer. Vi har tystnadslöfte och du kan vara anonym om du vill.

Tjejjouren Ronja

Vill du ha någon att prata med? Vi på Tjejjouren Ronja i Västerås har jour kontorstid måndag-fredag, och även på vissa vardagskvällar. Du når oss på telefonnummer 021- 12 70 10, på mailadressen tjejjouren.ronja@comhem.se, eller via frågelådan på vår hemsida. Om vi inte kan svara i telefon när du ringer, lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan! Vi har också en chatt som är öppen mellan 18 - 20 på varannan onsdagskväll, jämna veckor. Vi har tystnadslöfte och du kan vara anonym. Välkommen att prata med oss!

Tjejjouren Bellis i Österåker

Tjejjouren Bellis finns till för dig som definierar dig som tjej. Vi lyssnar på problem och funderingar, både stora och små kring allt vad livet innebär. Vi utgår från egna erfarenheter och bidrar med stöd och råd. Vi på tjejjouren Bellis har tysdnadslöfte. Du kan chatta med oss mellan 18 och 21 alla söndagar och sista onsdagen varje månad mellan 19 oh 21.

Tjejjouren i Umeå

Vi har chattid på tisdagar kl. 13-15 och onsdagar mellan 18-20. Välkomna! För mer information om vår chatt - se http://umea.tjejjouren.se och klicka på fliken "Info om chatten"

Föreningen Storasyster

Föreningen Storasyster vänder sig till dig som utsatts för våldtäkt eller sexuella övergrepp av olika slag. Vi erbjuder stöd och gemenskap av personal och volontärer varav en del av dessa själv har erfarenhet av våldtäkt eller sexuella övergrepp. Vi lyssnar och vi tror dig. Du kan vara anonym om du vill! Du kan chatta, maila, gå i stödgrupp, ha stödsamtal, ha en egen chattsyster, få stöd vid kontakt med myndigheter eller följa med på våra gruppaktiviteter. Chatten är öppen på måndagar mellan kl 19-21, tisdagar 19-21 (manlig volontär), onsdagar och torsdagar mellan kl 20-22 samt söndagar kl 16-18. Chatten finner du här: http://storasysterchat.se Det går även bra att maila oss på: jour@foreningenstorasyster.se

Tjejjouren ADA

Chattjour: Söndag 19-21 Telefonjour Dagtid: Måndag 10–12, Tisdag 13–15 och Fredag 10–12 Telefonjour Kvällstid: Onsdag 18-20 och Torsdag 17-19

Tjejjouren Magnolia i Borås

Du kan chatta med oss onsdagskvällar kl. 19-21. På andra tider når du oss via e-post: info@tjejjourenboras.se . Vi ser fram emot att få prata med och lyssna till dig! Under Jul och nyår byter vi dagar för chatt och har istället för onsdag öppet på måndagarna den 22 december och den 29 december. Kom gärna in och chatta med oss. God Jul och Gott nytt år önskar vi på Tjejjouren Magnolia!

Atim Kvinno- & Tjejjour

Vi har jour varje onsdag kl 18.30-20.30. Då kan du också ringa eller sms:a oss på 0737- 63 87 05. Det går också bra att när som helst mejla oss på tjejjour@atim.se.

Tjejjouren Vulcana

Vi på Tjejjouren Vulcana har chatten öppen varannan onsdag, jämn vecka, klockan 18.00-20.00. Till oss kan du som identifierar dig som tjej vända dig om du behöver stöd, någon som lyssnar på dig eller om du vill ha svar på en fråga. Vi har tystnadslöfte och du kan vara anonym när du chattar med oss.

Tjejzonen

Vi har öppet som vanligt (söndag-torsdag) till och med 21/12. Under julen har vi inte öppet lika mycket som vanligt, men vi finns här 22/12, 23/12, 25/12, 29/12, 4/1 och 5/1 mellan 20 och 22. Och så öppnar vi igen som vanligt från den 7 januari och framåt (söndag-torsdag). Chatten och Ätstörningszonen slås under jultiden också ihop till en chatt. Du får prata om precis vad du vill, inget är för stort eller för litet. Självklart kan du prata om frågor kring ätstörningar, självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende också under julen. Du är anonym när du chattar. Gå in på http://www.tjejzonen.se/fortjejer/jag-vill-chatta/ för att komma till chattarna.

Sollentuna Tjejjour Indra

Behöver du någon att prata med? Vi på Indra tjejjour i Sollentuna lyssnar gärna på dig. Vi har tystnadsplikt och du kan vara helt anonym. Chatta med oss från vår hemsida indra.tjejjouren.se på onsdagar 19.00-21.00 och söndagar 15.00-17.00. Du kan även ringa eller SMSa oss på 073-577 49 51. Vi hörs!

Stockholms Tjejjour

Behöver du någon att prata med? Vår jour är öppen måndagar kl. 17:00 till 21.00 och onsdagar kl. 18:00 till 20:00. Vissa onsdagar öppnar vi redan klockan 16:00 så håll utkik på vår hemsida. Du kan prata med oss via vår chatt, telefon eller besöka oss. Välkommen!

Ätstörningszonen

Ätstörningszonen är en plats för dig med frågor och funderingar kring ätstörningar och det som gränsar till, såsom självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende. Vi erbjuder drabbade, anhöriga till drabbade och övriga intresserade stöd via chatt,telefon, mail och för tjejer i Stockholmsområdet även enskilda stödsamtal. JULSTÄNGT: 19 december - 1 januari.

Hans & Hennes Ungdomsjour i Falkenberg

Vi på Hans och Hennes Ungdomsjour har chatten öppen på onsdagar, ojämna veckor, mellan 19 och 21. Du kan även nå oss via mail: hans.hennes@hotmail.se Ingen fråga är för liten och du är alltid välkommen att kontakta oss!

Busta Ungdomsjour
Tjejjouren Amazon

Chattjour - onsdagar kl 19-21, - fredagar kl 20-21

Tjejjouren Elina

Onsdagen 28/1 är jouren tyvärr inställd. Vi ber om ursäkt för detta!! Tjejjouren Elina i Skövde är öppen kl.18.00-21.00 över chatt på onsdagar. Till oss kan du vända dig om allt. Vi har tystandslöfte och självklart kan du vara anonym! Besök vår hemsida om du vill veta mer!

Karlstads Tjejjour

Karlstads Tjejjour är till för alla tjejer. Till oss kan en vända sig när en behöver någon att prata med eller om en vill ställa en fråga. Vi har chatt på onsdagar och söndagar klockan 19-21. Under juli månad är all jourverksamhet stängd.