Lämna sidan!

Vi har jour på måndagar

Tjejjouren Tigerlilja i Varberg

Tjejjouren Tigerlilja i varberg, chatten är öppen måndagar 18-20.30

Tjejjouren i Lund

Vi har jour varje måndag & torsdag mellan 19.00 och 22.00. Du kan både ringa oss och chatta med oss, via vår hemsida och Skype. Alla som definierar sig själv som tjej eller kvinna är välkommen att höra av sig. När du hör av dig bestämmer du själv vad du vill prata om och hur mycket du vill berätta. Du har rätt att vara anonym och allt du berättar stannar hos oss - vi har tystnadsplikt. Tjejjourens nummer är ett 020-nummer vilket innebär att det inte kostar något att ringa till oss och att det inte syns på din telefonräkning. Vi har inte svar på alla frågor, men vad det än handlar om så lyssnar vi och stöttar dig. Vi är inte kuratorer eller psykologer, vi är dina medsystrar.

Karlstads Tjejjour

Karlstads Tjejjour är till för alla tjejer. Till oss kan en vända sig när en behöver någon att prata med eller om en vill ställa en fråga. Vi har chatt på onsdagar och söndagar klockan 19-21. Under juli månad är all jourverksamhet stängd.

Tjejjouren Styrkan

Välkommen till Ljusdals tjejjour Styrkan! Vår chatt är öppen varannan måndag (ojämna veckor) 19.30 - 21.30, men kontakta oss via mail redan idag, styrkan@hotmail.se !

Tjejjouren Lina

Har du frågor funderingar och vill ventilera dessa med någon? Med Tjejjouren Lina kan du mejla eller chatta anonymt. Vi är inga utbildade läkare eller psykologer men vi finns här för dig och lyssnar! Till oss kan Du mejla när du vill och få svar inom en vecka. Chatta med oss kan Du göra på måndagar mellan 19.00-21.00 Ingen fråga är för stor eller för liten!

Vallentuna Tjejjour

Välkommen till Vallentuna Tjejjour! Till oss kan alla som definierar sig som tjej vända sig med tankar, funderingar, frågor och problem. Vi finns till för att lyssna, stötta och peppa och ingen fundering eller fråga är för liten eller för stor! Du kan vara helt anonym och vi har tystnadslöfte. Vi erbjuder Chatt och mailkontakt och är du bosatt i Vallentuna erbjuder vi även personliga samtal. Våra chattider är måndagar klockan 19-21.

Tjejjouren ADA

Chattjour: Måndag 19-21 Telefonjour Dagtid: Måndag 10–12, Tisdag 13–15 och Fredag 10–12 Telefonjour Kvällstid: Onsdag 18-20 och Torsdag 17-19

Örebro Tjejjour

Till Örebro tjejjour är alla tjejer och transtjejer välkomna, alla problem är viktiga och du får vara anonym. Vi har tystnadslöfte och ingen anmälningsplikt. Vi har öppettider på måndagar mellan klockan 18 och 21 och då kan du antingen chatta med oss eller ringa oss! Om du vill nå oss någon annan dag så är det bara att maila så svarar vi så snart vi kan.

Tjejjouren Meja i Eskilstuna

Vi på Tjejjouren Meja har jour varje måndag klockan 19-21. Då kan du chatta med oss direkt här på sidan. Vi är här för att lyssna och det är du som bestämmer vad vi ska prata om. Inga funderingar är för små, inga problem är för stora. Vi har ingen åldergräns och det kostar ingenting att prata med oss. Vi har inte svar på alla frågor eller lösningar på alla problem, men vi vet hur det kan kännas att vara tjej idag. Vi finns här för dig som behöver någon som lyssnar, välkommen att höra av dig!

Väsby Tjejjour

Väsby tjejjour har sin chatt öppen på måndagar mellan 18:00-20:00. Välkommen!

Ätstörningszonen

Ätstörningszonen är en plats för dig med frågor och funderingar kring ätstörningar och det som gränsar till, såsom självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende. Vi erbjuder drabbade, anhöriga till drabbade och övriga intresserade stöd via chatt,telefon, mail och för tjejer i Stockholmsområdet även enskilda stödsamtal. JULSTÄNGT: 19 december - 1 januari.

K:RUT tjejjour

Inga frågor är för stora eller för små, alla olika tankar, känslor och frågor är välkomna! När du kontaktar oss får du vara anonym och vi har tysthetslöfte. Vår chatt är öppen på måndagskvällar mellan 18.00-20.00 (om inte annat anges på vår hemsida). Du kan också skicka ett mail till kontakt@krut.tjejouren.se där vi hoppas kunna svara dig inom en vecka. Chatten och mer information hittar du på vår hemsida, välkommen!

Tjejjouren i Norrköping

Vi har jour på måndagar mellan 18.00 och 21.00. Du är välkommen att höra av dig till oss. Ingen fråga är för liten eller för stor!

Föreningen Storasyster

Föreningen Storasyster vänder sig till dig som utsatts för våldtäkt eller sexuella övergrepp av olika slag. Vi erbjuder stöd och gemenskap av personal och volontärer varav en del av dessa själv har erfarenhet av våldtäkt eller sexuella övergrepp. Vi lyssnar och vi tror dig. Du kan vara anonym om du vill! Du kan chatta, maila, gå i stödgrupp, ha stödsamtal, ha en egen chattsyster, få stöd vid kontakt med myndigheter eller följa med på våra gruppaktiviteter. Chatten är öppen på måndagar mellan kl 19-21, tisdagar 19-21 (manlig volontär), onsdagar och torsdagar mellan kl 20-22 samt söndagar kl 16-18. Chatten finner du här: http://storasysterchat.se Det går även bra att maila oss på: jour@foreningenstorasyster.se

Tjejjouren Ronja

Vill du ha någon att prata med? Vi på Tjejjouren Ronja i Västerås har jour kontorstid måndag-fredag, och även på vissa vardagskvällar. Du når oss på telefonnummer 021- 12 70 10, på mailadressen tjejjouren.ronja@comhem.se, eller via frågelådan på vår hemsida. Om vi inte kan svara i telefon när du ringer, lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan! Vi har också en chatt som är öppen mellan 18 - 20 på varannan onsdagskväll, jämna veckor. Vi har tystnadslöfte och du kan vara anonym. Välkommen att prata med oss!

1000 möjligheter

1000 Möjligheter är en feministisk idéburen organisation. Vi arbetar idag med att stötta och hjälpa både killar, tjejer, transpersoner och de som inte vill definiera sig. Du når oss på vår chatt på hemsidan www.1000mojligheter.se mellan kl 19-21 på måndagar och mellan kl 18-20 på fredagar. På kontorstid så nås vi på mail info@1000mojligheter.se alternativt på telefon 0709-553 153. Hos oss kan du även få egen stödkontakt som du har kontinuerlig kontakt med.

Tjejzonen

Vi har öppet hela sommaren som vanligt, söndag-torsdag kl.20-22, välkommen till oss! Chatten och Ätstörningszonen slås under sommaren (16/6-10/8) ihop till en, och i Sommarchatten är det flera volontärer som chattar samtidigt. Du får prata om precis vad du vill, inget är för stort eller för litet. Självklart kan du prata om frågor kring ätstörningar, självkänsla, kontroll och förhållningssätt kring mat, vikt och utseende också under sommaren. Du är anonym när du chattar! Gå in på http://www.tjejzonen.se/fortjejer/jag-vill-chatta/ för att komma till chattarna. Vi finns här för dig!

Busta Ungdomsjour
Tjejjouren Miranda

Måndagar och torsdagar mellan kl. 19.00-21.00 kan du chatta med oss på Skype eller maila (samma adress). Lägg till tjejjourenmiranda@hotmail.se. Självklart får du vara anonym och vi för inte vidare det du berättar för oss.

Tjejjouren Tindra i Karlskrona

Under sommarveckorna 25-32-2012, är vår chatt och telefon stängda. Däremot nås vi varje dag hela sommaren på vår mail; kontakt@karlskrona.tjejjouren.se! Chatt 19-22, Måndagar från vecka 33 och framåt. Tjejjouren Tindra i Karlskrona hittar du på: Skepparegatan 18b 37130 Karlskrona

Tjejjouren Mila

Vi på tjejjouren har öppen vår chatt på måndagar mellan klockan 18-21. Vi har tystnadslöfte och självklart får du vara anonym.

Tranås Tjejjour Vilda

Våran chatt är öppen måndagar 18-20. Som ung tjej har man kanske en massa funderingar. Det kan gälla tjejer, killar, kompisar, föräldrar eller sådant en tycker är jobbigt och saker en råkat ut för. Alla frågor kanske du inte törs eller vill diskutera med någon annan. Kanske tror du att ditt problem är löjligt och att folk skulle skratta åt dig om du frågade? Vi skrattar inte åt dig och ingen fråga är löjlig för oss! Vi vill nå ut till alla som identifierar sig som tjej.

Stockholms Tjejjour

Behöver du någon att prata med? Vår jour är öppen måndagar kl. 17:00 till 21.00 och onsdagar kl. 18:00 till 20:00. Vissa onsdagar öppnar vi redan klockan 16:00 så håll utkik på vår hemsida. Du kan prata med oss via vår chatt, telefon eller besöka oss. Välkommen!